diplomàcia

Ubach negocia amb el seu homòleg rus eliminar el visat per poder entrar al país

Ubach negocia amb el seu homòleg rus eliminar el visat per poder entrar al país

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, es va reunir ahir amb el ministre d’Afers Exteriors de la Federació de Rússia, Sergey Lavrov, per tractar diferents qüestions, una de les quals la possibilitat que els andorrans no necessitin el visat per entrar al país, tal com va explicar el ministre. “Ara els russos no necessiten visat per accedir a Andorra, a diferència del que ens passa amb França o amb Espanya. No obstant això, els andorrans encara el necessiten per entrar aquí i avui hem acordat intentar eliminar aquesta injustícia”, va dir.

Lavrov va afirmar que les relacions entre els dos països estan creixent i va destacar la col·laboració en la lluita contra el frau fiscal. “Els nostres llaços continuen desenvolupant-se de forma progressiva i un exemple evident és l’enfocament que tenim sobre diferents temes de l’ONU [...] o l’acord entre el Servei Federal rus per al Monitoratge Financer i la intel·ligència financera d’Andorra, que en els darrers anys ens ha ajudat a impedir les activitats destinades a obtenció d’ingressos per via criminal”.

La trobada es va produir en el marc de la presentació del llibre Andorra i el poeta a Moscou amb motiu de la celebració dels 20 anys de les relacions diplomàtiques amb Rússia.

tracking