JUSTÍCIA

Presó per apropiar-se 100.000 euros d'una immobiliària

Haurà de tornar la quantitat a les exsòcies en un termini de tres anys

Presó per apropiar-se 100.000 euros d'una immobiliàriaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La sala penal del Tribunal Superior de Justícia va desestimar ahir el recurs interposat per una dona condemnada a 18 mesos de presó condicional que es va apropiar de gairebé 100.000 euros d’una immobiliària l’any 2010. D’aquesta manera, la sentència dels jutges es confirma. El 18 d’abril passat els magistrats van ordenar que, per a no entrar a la presó, la dona havia de tornar la quantitat apropiada en un termini màxim de tres anys, pagant com a mínim un terç de la totalitat de la responsabilitat civil durant cada any. En total, la processada haurà de tornar els 86.000 euros que es va endur del fons de la immobiliària, a més de 12.225 euros, quantitat que va estafar a un dels clients.

La dona condemnada era copropietària de la immobiliària, juntament amb dues amigues més. El negoci el van obrir l’any 2010 i actualment es troba tancat. Durant el judici a Corts, les dues exsòcies van explicar que la dona processada va apropiar-se els diners abusant de la seva confiança i l’acusaven d’haver agafat els diners que tenien al compte de la immobiliària.

La dona processada era la que s’encarregava de fer les operacions bancàries del negoci. Les dues excompanyes van assenyalar que durant els primers mesos d’iniciar el negoci, va voler agafar la responsabilitat de dur a terme les operacions relacionades amb els tràmits bancaris i altres procediments que més tard impediria que fessin les altres dues propietàries del negoci adduint diferents pretextos. La dona també va ser acusada durant el judici de falsificar alguns documents de les operacions.

tracking