x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
reportatge

Conveni a tres bandes

Els responsables de la Creu Roja d’Andorra, Catalunya i França es reuneixen per primera vegada per desenvolupar un nou projecte de col·laboració conjunta.
La Creu Roja d’Andorra ha tingut la primera presa de contacte per crear un projecte de col·laboració amb les delegacions de França i Catalunya. La reunió que Josep Pol, director general de Creu Roja Andorrana, va mantenir amb el director de la delegació catalana, Antoni Aguilera, i la presidenta de la delegació territorial de la Creu Roja dels Pirineus Orientals, Jacquelline Turell, es va produir ahir en el marc de les jornades de treball que la delegació territorial va dur a terme a Andorra la Vella, a la qual van assistir una cinquantena de persones. Segons els presidents de cadascuna
  • #1 Teniu feina...
    (23/09/18 11:40)

    Distingits Srs. responsables de la Creu Roja Andorrana. Permeteu-me dir-vos que teniu molta feina... He tingut el plaer de compartir moments amb vosaltres en el si de col·laboracions vostres en esdeveniments esportius, etc. i estic molt decepcionat per la implicació dels vostres (per no dir que la majoria són una colla de ganduls que lo únic que saben fer és gorronejar als habitualments i dinars, no sent ni bons per animar). Teniu feina a fer per posar ordre. Personalment em fa vergonya veure el paper que fan i implicació d'alguns dels vostres. Estic molt decepcionat i em feu vergonya. Sento dir-ho amb aquestes paraules. Per mi no teniu cap credibilitat i no em posaria ni fart de vi a les mans d'alguns de vosaltres.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts