Mobilitat

La parada de bus del pàrquing del Parc Central, operativa

Substitueix la de La Poste, que es va eliminar per les obres de reordenació del trànsit a la zona

La parada de bus del pàrquing del Parc Central, operativaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nova parada d’autobusos ubicada a l’entrada de l’aparcament del Parc Central ja es troba operativa, segons fonts del comú d’Andorra la Vella. “La intenció era fer-ho durant l’inici del curs escolar, i així ha estat”, van assenyalar des de la corporació. La parada substitueix la que estava ubicada just al davant de La Poste i que es va haver d’eliminar després d’una sèrie de treballs d’arranjaments a la zona per a la reordenació del trànsit.

D’altra banda, el president de la Cooperativa Interurbana, Gabriel Dallerès, va manifestar que “encara és molt d’hora per a valorar si els usuaris estan o no contents amb la nova situació de la parada”. No obstant això, assegura que “una parada més sempre és millor que una parada menys”. De moment, Dallerès es manté prudent sobre la funcionalitat de la parada, tant per a usuaris com pels conductors dels busos. “S’ha de veure i analitzar durant aquestes setmanes si es produeixen possibles dificultats que tindran els cotxes a l’hora de sortir en cas que hi hagi algun autobús a la parada o si el conductor té problemes per fer la maniobra d’aproximació”, va explicar Dallerès. La marquesina es troba situada en ple revolt del carrer Bonaventura Armengol, fet que pot dificultar l’arribada del vehicle.

En un primer moment la marquesina es va ressituar al carrer de Pau Casals, la qual va esdevenir en la parada de referència a la zona, però les necessitats dels usuaris van fer indispensable la col·locació d’una nova marquesina més pròxima a la CASS. Des del comú s’informa que és una parada en la qual els passatgers poden pujar i baixar, però en la qual el bus no quedarà estacionat.

tracking