Trànsit

Talls a la C-14 per treballs de millora fins al 12 d'octubre

Les obres es faran entre Organyà i la carretera d’accés a Montant de Tost

Talls a la C-14 per treballs de millora fins al 12 d'octubreC. S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tram de la C-14 entre Organyà i la carretera d’accés a Montant de Tost patirà diversos talls des d’avui fins al proper 12 d’octubre. Es duran a terme treballs de millora de la carretera per a eixamplar-la. Les obres afectaran un dels dos carrils de circulació. Un dels operaris regularà el trànsit cada dia durant la jornada laboral a través d’un pas alternatiu amb bandera i sense semàfors. Els talls a la zona entre els punts quilomètrics 163,2 i 166,5 de la C-14 es produiran de dilluns a dijous , entre les 8 i les 20 hores, afectant així durant les hores d’entrada i sortida de la feina. D’altra banda, divendres l’afectació serà menor i només es tallarà un dels dos carrils de les 8 a les 15 hores.

Segons fonts oficials, l’actuació consisteix a eixamplar la calçada fins als 10 metres d’amplitud per a millorar la seguretat del tram. Així, mantenint els dos carrils, un per a cada sentit, s’eixamplaran fins als 3,5 metres i el voral fins als 1,5 metres. A més, per a garantir la seguretat, és necessari construir un mur de contenció de 100 metres de longitud i 1,5 metres d’ample, així com cinc trams de voladís de dos metres d’amplitud per allargar la secció a la zona més propera al riu Segre.

Les obres a la carretera es van iniciar el novembre passat i aquest és el primer cop que té una incidència important sobre el trànsit de vehicles en aquest tram de la C-14. A principis de mes, però, els veïns de Coll de Nargó van preveure talls a la car­retera pels problemes de comunicació que patien per part de Movistar. Finalment, el tall va quedar desconvocat pel compromís de l’operadora de millorar el servei.

tracking