Fiscalitat

La Cambra demana un canvi de la tipificació del delicte fiscal

Miquel Armengol ha reclamat al cap de Govern que "la pena sigui diferent quan es tracti de incompliment per error o si el frau és intencionat"

La Cambra demana un canvi de la tipificació del delicte fiscalFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Cambra de Comerç, Miquel Armengol, ha demanat un canvi de la tipificació del delicte fiscal i ha reclamat al cap de Govern que "la pena sigui diferent quan es tracti de incompliment per error o si el frau és intencionat". D'una altra banda, Armengol ha posat sobre la taula la necessitat de connectar el país amb la construcció d'un aeroport. En aquest sentit, el cap de govern, Toni Martí, ha assegurat que el Govern "aposta" per l'aeroport Andorra-La Seu, ja que es tracta de "l'opció més realista a curt termini", el qual només manca del dispositiu GPS. Martí ha afegit queha estat el primer executiu en invertir en millores de carreteres a França per facilitar la mobilitat.

D'una altra banda, Miquel Armengol ha apuntat que "la formació a l'atenció al turista als comerços és important" i també "la necessitat de conscienciar les empreses d'aquesta formació", que per al president de la Cambra de Comerç hauria de ser "obligada" i anar lligada a la renovació o no dels permisos de treball. En aquest sentit, Miquel Armengol ha incidit en la necessitat que "s'atengui en català, ja que és la llengua oficial del país" i ho addueix a una "falta d'interès".

Finalment, com a anàlisi de les dades presentades pel president de la Cambra de Comerç, Toni Martí ha considerat que Andorra "està millor que fa vuit anys", i ha expressat la seva satisfacció, tot i que ha indicat que caldrà culminar les reformes que quedin pendents. El cap de Govern, en aquest sentit, ha defensat l’obertura i la diversificació de l’economia, que ha de seguir sent el camí per reforçar el creixement econòmic.

tracking