Educació

Més d'11.000 alumnes comencen el nou curs escolar

El sistema educatiu andorrà tindrà un total de 4.392 nens a les aules, fet que representa un increment de 100 escolars més que l'any passat, i enguany té com a novetat la l'implementació del Permsea a segon cicle

Més d'11.000 alumnes comencen el nou curs escolar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nervis i abraçades a les portes de l'escola andorrana de Sant Julià de Lòria. Aquest matí s'ha iniciat un nou curs i centenars de nens s'han retrobat amb els companys després de les vacances d'estiu. En total, prop d'11.000 alumnes dels tres sistemes educatius tornen a encentar un nou curs acadèmic.

A l'Escola andorrana han estat un total de 4.392 escolars, fet que suposa un increment de 100 nens respectel'any passat. Segons la directora de l'Escola, EsterVilarrubla, aquest augment s'ha dut a terme a segona ensenyança i Batxillerat, tot i que enguany s'han obert nous espais de maternal a alguns centres i no se n'ha tancat cap,tal comhavia passat anys anteriors. La principal novetat d'aquesta temporada en aquest sistema educatiu és la implementació delPermsea(Pla estratègic per a la renovació i millora del sistema educatiu andorrà) a segon cicle, després de tenir-ho consolidat a tercer cicle, segona ensenyança i Batxillerat. "És un canvimetodològic, no de filosofia perquè es manté tot. Ésuna pedagogia més propera al nen, on totes les àrees s'apropen perresoldre qualsevol problema" ha explicat IsaacBenchluch, director del centre andorrà de Sant Julià de Lòria.

Més d'11.000 alumnes comencen el nou curs escolar

Més d'11.000 alumnes comencen el nou curs escolar

tracking