x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
SOCIETAT

La festa de Meritxell se celebrarà amb un programa d'actes culturals i religiosos

Actualitzada 07/09/2018 a les 06:46
Andorra es prepara per a la festivitat de Nostra Senyora de Meritxell amb el tradicional programa d’actes culturals i religiosos al llarg del mes de setembre i part d’octubre. Divendres i dissabte seran els dies més intensos quant a la programació, ja que hi ha dotze actes preparats, principalment de naturalesa religiosa.
Divendres a la nit, a les nou, se celebrarà la processó de torxes, la qual continuarà amb una eucaristia de mossèn Ramon Sàrries, arxipreste de les Valls. En acabar, s’oferirà un piscolabis de germanor al claustre de la basílica. La nit es tancarà amb el ball de festa major a la plaça del poble de Meritxell ofert pel veïnat.

Dissabte és el dia central de la festivitat i arrencarà amb la la missa de l’aurora a dos quarts de vuit del matí. A les onze tindrà lloc l’ofici a càrrec del Copríncep episcopal, Joan-Enric Vives. Abans, a les nou del matí, el síndic general, Vicenç Mateu, oferirà el tradicional discurs a Casa de la Vall, acte que significa l’arrencada del curs polític.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts