TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

ocupació

La facturació dels hotels cau gairebé un 2% a l'agost

La facturació dels hotels cau gairebé un 2% a l'agostFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Unió Hotelera (UHA) va comunicar que la facturació total absoluta dels establiments a l’agost va caure l’1,76% respecte al mateix període de l’any anterior i va detallar que un 46% dels negocis van tenir números vermells, mentre que el 41% els va tenir positius i el 13% restant es van mantenir igual.

El preu de l’habitació es va encarir l’1,45% respecte a l’agost del 2017, el 43% dels hotels van reconèixer haver-los apujat i un 37% els van reduir.

A través d’un comunicat, la UHA atribuïa la pèrdua de facturació i la caiguda de visitants, que va ser del 5%, fins a quedar-se al 75%, a la recuperació dels mercats internacionals, com ara Turquia, Tunísia o Egipte, que havien perdut pes en els darrers anys. Per parròquies, Andorra la Vella va fregar el 85% d’ocupació, Escaldes el 82%, Canillo i la Massana el 80%, Encamp i Ordino el 65%, i Sant Julià el 60.

tracking