El Govern vol incorporar 223 nous funcionaris

Els seleccionats cobriran places de nova creació i vacants d’anys anteriors a la Funció Pública

El Govern vol incorporar 223 nous funcionaris

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern planifica incorporar 223 nous funcionaris entre l’abril d’aquest any i el setembre del 2019. Aquestes persones seran seleccionades per cobrir places de nova creació previstes al pressupost general de l’Estat i vacants que s’hagin produït els anys anteriors. D’aquestes places, 29 estaran destinades als cossos especials, és a dir, policia (13), bombers (2), duaners (10), agents penitenciaris (3) i banders (1). Les convocatòries de places vacants es realitzaran amb l’acord dels cossos especials i el departament de Funció Pública tenint en compte les seves necessitats i disponibilitat per realitzar els períodes de formació.

Etiquetes:

Durant el segon trimestre d’aquest any, és a dir, d’abril a juny, el Govern ha seleccionat 35 persones per cobrir places de Funció Pública al ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, el ministeri de Finances, el ministeri d’Afers Socials, Justícia i Interior, el ministeri de Cultura, Joventut i Esports, el ministeri de Funció Pública i Reforma de l’Administració, el ministeri d’Economia, Competitivitat i Innovació, el ministeri d’Educació i Ense­nyament Superior i del cap de Govern.

D’altra banda, el Govern planifica la incorporació de 79 persones en el tercer i el quart trimestre del 2018, és a dir, de juliol a desembre. Aquestes mateixes xifres són les que ja planifica l’executiu per a la incorporació de treballadors de la Funció Pública als tres primers trimestres de l’any vinent. En el període entre el gener i el setembre del 2019 se seleccionaran 79 persones més per a cobrir places de funcionari als diferents ministeris.

Aquesta informació va ser publicada ahir pel Govern al Butlletí del Consell General com a resposta a la pregunta formulada pel president del grup parlamentari mixt, Josep Pintat, relativa a la previsió de contractació de personal per a l’administració pública per a l’any 2018. Aquesta va obtenir com a resposta per part del Govern una planificació dels processos de selecció del departament de Funció Pública per a aquest any i fins al setembre de l’any 2019.

SERVEI DE TRANSPORT PER A ESTUDIANTS FINS A PRADA

El ministeri d’Educació i Ensenyament Superior finançarà un servei de transport a Prada de Conflent per als alumnes del Lycée Comte de Foix. L’objectiu d’aquest projecte és, segons ha publicat el Govern al Butlletí del Consell General, que “els alumnes puguin escollir una formació professional realment adaptada al seu perfil”. Aquest servei permetria que un grup d’entre 10 i 20 estudiants pogués seguir els seus estudis i consta d’un desplaçament d’Andorra a Prada, els dilluns al matí, i d’un servei de tornada, els divendres a la tarda. Els alumnes, entre setmana, estan principalment en internats. El projecte respon a una demanda explícita del sistema educatiu francès i cobreix una línia de transport que d’altra manera no té cobertura ni pública ni privada. La proposta es transformaria en un projecte definitiu en cas que participessin almenys deu alumnes de diferents cursos i no existís cap alternativa pública per a cobrir aquest servei.

tracking