Ajornada la sentència pel cas dels socis d'una pizzeria

Ajornada la sentència pel cas dels socis d'una pizzeriaARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Tribunal de Corts va posposar fins dimarts la sentència pel cas d’un empresari d’una reconeguda cadena de pizzeries del país a qui s’acusa d’un presumpte intent d’assassinat del seu soci. La fiscalia demana per a ell 9 anys de presó. En el judici que va tenir lloc al Tribunal de Corts a final del mes de juny, el ministeri fiscal, que acusa el processat d’un delicte major d’assassinat en grau de temptativa, va considerar provat que un any abans l’home hauria intentat atropellar amb el cotxe el seu associat, davant de casa de la mateixa víctima, a Sispony, per les desavinences personals que mantenien des de feia temps.

L’acusació particular també demana per al presumpte agressor 15 anys d’allunyament i l’expulsió del Principat, mentre que la defensa en demana l’absolució. La representació lletrada sol·licita que el seu client sigui posat en llibertat provisional, atès que es troba en presó preventiva. Per la seva banda, la fiscalia va considerar provats els fets dels quals s’acusa un dels propietaris del restaurant i va explicar que va anar “amb ànim evident de matar” el seu soci.

Durant el procés, tant el ministeri públic com l’acusació particular van defensar que l’home s’hauria dirigit després de dinar a casa de l’altre amb cotxe i que hauria envestit la víctima, que es trobava al carrer amb la seva motocicleta. Va ser aleshores quan hauria intentat xocar aprofitant que estava d’esquenes, segons la fiscal, fet que hauria provocat que el vehicle i l’altre soci sortissin “disparats”. Aleshores, el presumpte agressor hauria fet marxa enrere i hauria intentat tornar-lo a atropellar, però no va tocar la víctima, que va aconseguir aixecar-se i va tirar un parell de pedres al cotxe per defensar-se.

tracking