x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
afers socials

Dos menors de la Gavernera, atesos per ingesta de pastilles

Una noia hauria entrat els fàrmacs al centre després d’una visita a casa seva
L'exterior del centre d'internament d'infants.

Atesos a l'hospital dos menors de la Gavernera per ingerir fàrmacs

L'exterior del centre d'internament d'infants.

ARXIU
Actualitzada 05/09/2018 a les 12:51
Dos menors interns al centre d’acolliment d’infants (CAI) de la Gavernera van ser atesos dilluns a l’hospital després d’haver pres algunes pastilles, tal com va notificar ahir el ministre d’Afers Socials, Justícia i Interior, Xavier Espot, que hi va afegir que el cas ja està sent investigat i que les primeres informacions revelen que una noia hauria estat la responsable d’haver entrat els fàrmacs al centre aprofitant una visita a casa seva. Ella encara està ingressada a l’hospital, on es recupera favorablement, mentre que el segon va ser donat d’alta el mateix dia.
Espot va explicar que no és la primera vegada que la noia es troba en una situació com aquesta, però que el personal de la Gavernera havia complert els protocols establerts. Tot i així, va afirmar que arribaran fins al final per conèixer tots els fets i si cal prendre les accions pertinents. “Ja hem iniciat totes les accions necessàries per saber què ha passat exactament i en funció del diagnòstic prendrem les decisions que corresponguin. Algunes seran nostres però altres els tocarà a la Batllia o a d’altres institucions.” Un d’aquests podria ser el batlle de menors, ja que el ministre es va reunir ahir mateix amb el cap de l’àrea d’Atenció a la Infància i a l’Adolescència per valorar si caldria revisar el règim de visites de la jove. “Tenint en compte les situacions de risc que es generen durant aquest règim, ens vam reunir per estudiar si calia fer alguna proposta al batlle de menors que mira el seu cas per veure si caldria contemplar alguna modificació del seu règim de visites”, va dir.

Espot sí que va voler defensar la professionalitat dels treballadors de la Gavernera, així com la dotació econòmica i humana que aporta Govern. En aquest sentit, va ser taxatiu quan va afirmar que “no existeix un mal funcionament al centre d’acollida i no hi ha cap desbordament dels professionals, ja que amb l’obertura del segon espai es va fer un increment exponencial tant de material com de recursos”. “El nombre de nens ingressats o acollits ha augmentat però s’ha acompanyat dels recursos necessaris.”
Etiquetes
  • #2 ciutadana
    (05/09/18 14:51)

    Vox populi tothom sap que no funciona bé, però mantenen als mateixos!

    Respondre
  • #1 ole
    (05/09/18 08:47)

    Doncs si que estan ben vigilats!!!

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts