Afers Socials investiga la ingesta de pastilles de dos menors de la Gavernera

El ministre Xavier Espot assegura que es depuraran responsabilitats pels fets que han obligat a ingressar a l'hospital els afectats

Afers Socials investiga la ingesta de pastilles de dos menors de la GaverneraFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Dos menors que estan internats al centre d'acollida de la Gavernera han hagut de ser ingressats a l'hospital per ser atesos per ingesta de pastilles, segons ha explicat avui el ministre Xavier Espot. El titular d'Afers Socials ha assegurat que es treballa ja per investigar el que ha succeït i depurar responsabilitats si és necessari i que aquest matí s'ha reunït amb el director de l'àrea d'infància i ha parlat amb la directora del centre i ha explicat que s'ha d'acabar de determinar si la ingesta s'ha produït mentre els menors estaven a la Gavernera o durant un període de visites. Espot ha indicat que s'estudiarà el règim de visites de la noia i si cal es demanarà a la Batllia que el canviï.

El ministre ha defensat la situació del CAI de la Gavernera i ha remarcat que en els últims mesos els canvis de funcionament que s'han implementat, amb separació dels menors en dos espais i distribució per edats, han suposat un increment "exponencial" dels recursos materials i el personal.

tracking