Un home, ferit greument mentre practicava trial a la zona del Montaup

Un home, ferit greument mentre practicava trial a la zona del MontaupXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una persona va resultar ferida ahir a causa d’un accident mentre practicava trial a la zona del Montaup, a la parròquia de Canillo. Els fets van tenir lloc al matí i, segons fonts de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, l’home, que té 59 anys, està ingressat a l’UCI amb una forta contusió toràcica. Fonts dels bombers, que el van rescatar amb helicòpter, van explicar al Diari que quan van arribar al lloc dels fets els companys amb els quals practicava trial l’havien immobilitzat per poder ser traslladat.

Ahir, els bombers van haver de realitzar tres rescats més, tots al Bike Park de la Massana, que aquest cap de setmana ha acollit diverses competicions de BTT. Dos dels ferits van ser traslladats amb helicòpter fins a l’hospital mentre que el tercer lesionat va ser transportat amb una ambulància. Tots tres, segons fonts del centre hospitalari, no tenen lesions de gravetat.

Ahir, però, va ser un dia accidentat també a les carreteres del país. Al migdia, un conductor d’una motocicleta, resident de 23 anys, va resultar ferit en accidentar-se contra un turisme a la car­retera general 2, al punt quilomètric 7,5 de Canillo. La policia va rebre l’avís pels volts de dos quarts de dues del migdia i a l’accident es van veure implicats una motocicleta Suzuki GSX S752, amb matrícula andorrana, i un turisme Opel Mokka, amb matrícula francesa. El motorista va patir algunes contusions, però no va tenir ferides de gravetat,

D’altra banda, a la CG-2 també s’hi va produir un altre accident de circulació, pels volts de les sis de la tarda. Només s’hi va veure implicat un turisme i el seu conductor va haver de ser traslladat a l’hospital de Meritxell amb contusions. En les primeres exploracions, els metges van descartar qualsevol lesió de gravetat. L’home, que conduïa un Audi A3 amb matrícula espanyola, té 28 anys i és resident. L’accident, que va tenir lloc al punt quilomètric 12,5 de la via, a l’altura de Canillo, va obligar a tallar la circulació en tots dos sentits de la marxa durant una hora i mitja entre Canillo i el Tarter. Després, es va habilitar el pas alternatiu de vehicles i cap a un quart de nou del vespre es va normalitzar la circulació. El ferit va ser traslladat a l’hospital pel servei urgent mèdic (SUM) mentre que vuit membres dels bombers s’hi van desplaçar per fer els primers auxilis i per netejar la calçada.

tracking