Successos

Cinquè motorista ferit en accident d'aquesta setmana

L’home, resident de 59 anys, va patir lesions en xocar contra un turisme

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Un motorista va resultar ferit lleument ahir a la tarda en un accident de trànsit després de xocar contra un turisme a la rotonda de la Margineda, segons va informar ahir el cos de policia. L’home, que té 59 anys i és resident, va ser traslladat a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell amb contusions, però fonts del centre hospitalari van explicar que el seu estat no era greu, després de fer-li diverses proves mèdiques.

La policia va rebre l’avís pels volts de tres quarts de cinc de la tarda, després que la motocicleta Honda Varadero i l’altre vehicle, un Fiat 500L, topessin al quilòmetre 4,4 de la CG-1. La motocicleta està matriculada al Principat mentre que el turisme tenia plaques espanyoles. Fins al lloc de l’accident es van desplaçar els bombers, la policia i els agents de circulació, que van haver de gestionar el trànsit durant uns minuts perquè es pogués retirar la motocicleta amb una grua i per evitar que es produïssin retencions.

Amb el d’ahir, cinc motoristes han resultat ferits aquesta setmana en diversos accidents de trànsit. Dijous passat, un total de quatre motoristes van resultar ferits en múltiples accidents de trànsit. Hi va haver un total de cinc col·lisions i s’hi van veure implicats un total de 12 vehicles. El motorista que es va accidentar a la carretera CG-3, a la Cortinada, evoluciona favorablement a l’hospital mentre es recupera de les ferides. Dimarts, una dona que conduïa un turisme va resultar ferida lleument en una col·lisió al túnel de la Tàpia i el mateix dia, una jove resident de 19 anys va accidentar-se amb un quadricicle.

Cinquè motorista ferit en accident d'aquesta setmana

tracking