Dos detinguts al Pas per contraban de tabac

La policia va requisar 3.340 paquets dins d’una habitació d’un hotel

Dos detinguts al Pas per contraban de tabacsfp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir dimecres al Pas de la Casa dues persones no residents per un presumpte delicte de contraban de tabac. Segons va informar ahir el cos, es van decomissar un total de 3.340 paquets de tabac, que tenien un valor de 11.600 euros, dins d’una habitació d’un hotel de la ciutat encampadana. Les dues persones arrestades tenen 19 i 30 anys, respectivament, i van ser posats a dispocició judicial.

Els detinguts es dedicaven a adquirir petites quantitats de tabac a comerços del Pas de la Casa, per posteriorment traslladar-les a l’habitació de l’establiment hoteler que havien llogat. Un cop allà, anaven acumulant la mercaderia fins que van arribar a la quantitat requisada. Tot el tabac intervingut s’havia preparat a l’interior de l’habitació en fardells i la policia treballa amb la hipotèsi que els detinguts volien transportar la mercaderia cap a França caminant a través de la muntanya. A banda del tabac, els agents també van confiscar un vehicle, així com diversa documentació que es considera rellevant per a la investigació.

En menys d’una setmana, i en dos operacions conjuntes entre efectius de la policia i de duana andorrana, s’ha detingut cinc persones per delictes contra l’ordre socioeconòmic –contraban de tabac– i l’ordre públic –associació il·lícita–. Divendres 24 d’agost, els agents van detenir tres homes no residents de 49, 32 i 23 anys respectivament a Ordino per un presumpte delicte de tràfic il·lícit de tabac. Entre l’operació de dimecres i la de divendres passat, es van decomissar un total de 5.590 paquets de tabac, d’un valor de 18.700 euros.

Dos detinguts al Pas per contraban de tabac

tracking