societat

Un tall de llum per una avaria afecta 2.500 usuaris

Part d’Andorra la Vella i Sant Julià es van quedar sense subministrament durant uns minuts

Un tall de llum per una avaria afecta 2.500 usuarisANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una avaria a l’ETR que FEDA té a la Margineda va provocar talls de llum a diversos sectors d’Andorra la Vella, Santa Coloma i Sant Julià ahir a la tarda.

L’incident es va produir a les 18.22 hores durant la realització de treballs de manteniment preventiu que es fan en períodes de menys demanda, segons va explicar FEDA, que va afegir que es duen a terme per millorar la qualitat de servei. Aquest tall de llum va afectar aproximadament uns 2.500 clients de la companyia amb una interrupció del servei de 8 minuts. Els tècnics van restablir el servei a les 18.30 hores i aquest va funcionar amb normalitat la resta de la tarda i vespre.

FEDA va assegurar en un comunicat que analitzarà les causes de la interrupció del servei i que prendrà les mesures escaients perquè aquest tipus d’avaria no torni a derivar en tallades del servei de la llum per les incomoditats que pot provocar en els seus clients. Així mateix, la companyia va demanar disculpes per les molèsties causades als 2.500 clients als quals va afectar la tallada del subministrament.

tracking