RELACIONS BILATERALS

L'aeroport i La Cimera Iberoamericana del 2020 centren la primera trobada de Martí amb Ros

El cap de Govern i l'ambaixador també han tractat la negociació de l'Acord d'Associació amb la Unió Europea

Àngel Ros i Toni MartíFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest matí s'ha produït la primera trobada entre Antoni Martí, i el nou ambaixador d'Espanya Andorra, Àngel Ros, al despatx del cap de Govern. Durant la reunió, Martí ha exposat a Ros els reptes als quals s'enfronta Andorra, com la negociació de l'Acord d'Associació amb la Unió Europea. Així com la candidatura d'Andorra per organitzar la Cimera Iberoamericana de 2020. En aquest sentit, Martí ha volgut reafirmar el seu agraïment a Espanya pel suport mostrat en aquests projectes. També han tractat els avançaments realitzats pel que fa al procés de certificació de l'aeroport d'Andorra-La Seu per la realització d'operacions de vol instrumental amb GPS.

En la primera trobada mantinguda amb el diplomàtic espanyol, el cap de Govern ha reafirmat les històriques bones relacions de veïnatge que es demostren amb els diversos convenis entre els dos territoris en matèria de salut, educació o els acords d'intercanvi d'informació fiscal.

La trobada ha tingut lloc després que ahir l'ambaixador entregués les cartes credencials davant del copríncep al Palau Episcopal.

tracking