TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Societat

La Fundació Crèdit Andorrà aposta pels tallers informàtics

La Fundació Crèdit Andorrà aposta pels tallers informàticsFUNDACIÓ CRÈDIT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fundació Crèdit Andorrà va presentar ahir la seva nova agenda d’activitats per al període setembre-desembre d’enguany, en què destaquen les xerrades, cursos i tallers destinats a persones majors de 60 anys sobre noves tecnologies i informàtica. En aquest sentit, els representants de l’ens van destacar en un comunicat que “la gent gran mereix una atenció especial per part de la societat”. “Des de la Fundació Crèdit Andorrà volem participar en l’aportació d’eines i de mitjans per incidir positivament en l’assoliment del seu benestar”, van afegir. La primera de les activitats començarà el proper 17 de setembre, i amb una sessió cada dilluns i dimecres, s’allargarà fins al 24 d’octubre a l’Espai.

Aquest taller, van explicar des de la Fundació, servirà per des-cobrir “dispositius addicionals al telèfon mòbil com ara el correu, Internet, Facebook, Twitter, WhatsApp, Instagram i moltes més aplicacions”. Així mateix, l’agenda inclou altres activitats similars que s’inicien també al setembre, com és el cas d’un curs d’ampliació dels coneixements sobre Internet entre el 18 de setembre i el 25 d’octubre o un curs d’iniciació a les taules tàctils, que es durà a terme del 21 de setembre fins al 30 de novembre. “Millorarem la utilització dels programes informàtics i aprendrem les possibilitats d’Internet, des de la navegació bàsica fins a la recerca d’informació avançada”, van destacar a l’ens de Crèdit Andorrà.

Al novembre s’oferiran altres tallers, com ara un sobre habilitats socials o un vinculat a l’esport. Des del 17 de setembre fins al juny es duran a terme diversos cursos de català, francès i anglès. Els interessats han d’inscriure’s a partir del 3 de setembre a l’Espai de la Fundació al telèfon 868 025.

tracking