Balanç

Detingut un home a Escaldes per mossegar el dit d'un agent

La policia deté tres homes al Port del Rat per contraban de paquets de tabac, per un valor de 7096 euros

Licitades quatre places de sotsoficial de nivell B4 per a la policiaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir la matinada de diumenge a Escaldes-Engordany un home no resident de 23 anys, com a presumpte autor dels delictes contra la funció pública, contra l’honor, contra la integritat física i contra la llibertat. El detingut va mossegar el dit d'un dels agents, mentre intentava fugir de la patrulla desplaçada a la zona. L'home estaria trucant insistentment al timbre de casa de les persones que van avisar la policia.

Dissabte passat la policia va detenir tres homes no residents de 49, 32 i 23 anys respectivament a Ordino, com a presumptes autors de contraban i d'associació il·lícita. Els detinguts van ser interceptats a la zona del Port del Rat traginant sengles fardells de tabac que contenien 2250 paquets de tabacs de diferents marques d’un valor de 7096,44 euros.

D'altra banda, la policia va detenir dimarts un home no resident de 38 anys, com a presumpteautor d’un delicte contra la integritat física en l’àmbit domèstic, després d'haver agredit la seva parella. Així mateix, la policia va detenir dimecres un home resident de 23 anys a Escaldes, com a presumpte autor d'un delicte contra la integritat física, després que aquest li trenqués una peça dental a un company de feina.

Pel que fa als delictes contra la seguretat del trànsit, la policia va dur a terme durant la setmana passada, també, un total de nou detencions.Fins a vuit conductors van ser detinguts a les carreteres andor­ranes per conduir sota els efectes de l’alcohol i un altre sota els efectes del cànnabis. Sis dels detinguts van ser controlats gràcies a diverses parades rutinàries, mentre que en dues ocasions va ser per infraccions al codi de circulació. En un dels casos van ser necessaris els serveis de la policia al produir-se un accident amb danys materials. Cal destacar que un dels detinguts, un home resident de 46 anys, va donar positiu amb una taxa de 2,24 grams d’alcohol.

tracking