x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

La dona atropellada a La Massana es troba estable dintre de la gravetat

La resident de 46 anys va patir una fractura a la vèrtebra lumbar, lesió medul·lar i amputació d’un peu
L'accident es va produir ahir a l'avinguda Sant Antoni.

Ferida molt greument una resident atropellada a la Massana

L'accident es va produir ahir a l'avinguda Sant Antoni.

RTVA
Actualitzada 27/08/2018 a les 17:07
La resident de 46 anys que va resultar ferida molt greument ahir a un accident a la Massana es troba estable dintre de la gravetat, segons fonts de l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona, on va ser traslladada ahir mateix. La dona va resultar atropellada a l’altura del número 13 de l’avinguda Sant Antoni, molt a prop de l’hotel Palanques de la localitat. El xoc li va provocar una fractura a la vèrtebra lumbar amb lesió medul·lar i l’amputació traumàtica del peu esquerre, van explicar al Diari fonts de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, on es va estabilitzar abans de ser traslladada al centre català.
El vehicle, un Renault Koleos que circulava en direcció nord i amb matrícula espanyola, va envestir la vianant, que va quedar a terra malferida. Segons van explicar les mateixes fonts hospitalàries, al centre català serà operada de les greus ferides i tornarà a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell quan el seu estat millori. 

El conductor del vehicle, un home no resident de nacionalitat espanyola i de 46 anys, va ser detingut per la policia per un delicte contra la integritat física. Concretament per un delicte de lesions per imprudència. Segons fonts policials, el conductor pensava que un altre vehicle venia de cara a ell i va realitzar una maniobra que el va portar a envair la vorera, moment en què va atropellar la vianant que caminava per l’avinguda Sant Antoni. Els fets van succeir pels volts de tres quarts de tres de la tarda i l’accident va obligar a tallar la circulació en els dos sentits una hora.
Veure’n més
18
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts