x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Tribunals

Espanya condemna a tres anys de presó un home per contraban de tabac d'Andorra

L’Audiència de Lleida apuja un any la pena en primera instància i el multa amb 80.700 euros
L’Audiència de Lleida ha condemnat a tres anys de presó un home que va ser detingut l’any passat a la localitat catalana de Civís per contraban de tabac procedent d’Andorra. En primera instància se’l va condemnar a dos anys de presó per temptativa, però l’Audiència ha considerat que el delicte s’havia consumat.
El fet que el detingut fos interceptat per la guàrdia civil a ter­ritori català i una vegada ja havia eludit els controls duaners, és el que determina que el delicte hagi de ser qualificat de consumat, segons va publicar el diari Segre. Per aquest motiu l’Audiència, a més d’ampliar
  • #1 Pere
    (25/08/18 19:48)

    Parlar de contraban, per mi mercadeig, i fer d'altaveu de notícies on només cauen pringats i gent que no te on caure morta, es això. Una bona notícia seria destapar els autèntics culpables i tot l'entramat d'aquest món, corruptes inclosos, que mai es parla d'ells, curiós tot plegat... Qualsevol dia d'aquets començaran a sortir vídeos i tot tipus d'informacions a la red, llavorens es farà justícia. Ja està bé carregar sempre el mort als petits, els caps de turc, les víctimes expiatories i aquesta caça de bruixes que dura desde gener de 1999. Podrits i traïdors això és el que són alguns i el pitjor és que no recorden d'on venen.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts