Tres ferits a un xoc múltiple a la N-145

Dos andorrans estan sent atesos per politraumatismes a l'hospital de la Seu d'Urgell i seran traslladats a l'hospital de Meritxell

Accident a la N-145Eloi Barrera

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Segons el Servei Català de Trànsit, tres persones han resultat ferides a causa d'una topada múltiple a la nacional 145, en sentit cap Andorra. Es tracta d'un jove de 29 anys, un home de 73 anys, ambdós de nacionalitat andorrana, i una noia de 24 anys de nacionalitat espanyola. Han estat traslladats a l'Hospital de la Seu, on se'ls hi estan realitzant proves mèdiques. Segons a informat el centre mèdic,els dos pacients de nacionalitat andorrana requereixen d'un ingrés en observació per politraumatismes, sense témer per la seva vida. Ja s'han iniciat els tràmits per traslladar-los a l'hospital de Meritxell. La pacient catalana ha estat donada d'alta.

L'avis de l'accident s'ha rebut a les 10:21 hores. Dues dotacions de Bombers de la Generalitat, tres ambulàncies i quatre dotacions dels Mossos s'han traslladat al lloc dels fets. L'accident ha provocat una retenció de sis quilòmetres a la N-145, prop d'Anserall. La circulació s'ha reobert ales 11:24 hores. Com a conseqüència, també s'ha produït congestió a la N-260 fins a Andrall.

tracking