Balanç

Onze persones detingudes per superar la taxa d'alcoholèmia

Un dels arrestats va donar positiu, amb una taxa de 2,29 grams d’alcohol

Onze persones detingudes per superar la taxa d'alcoholèmiaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va dur a terme durant la setmana passada un total de 15 detencions, de les quals la majoria es van produir per delictes contra la seguretat del trànsit. Fins a onze conductors van ser detinguts a les carreteres andor­ranes per conduir sota els efectes de l’alcohol. Sis dels detinguts van ser controlats gràcies a diverses parades rutinàries, mentre que en quatre ocasions va ser per infraccions al codi de circulació. En un dels casos van ser necessaris els serveis de la policia al produir-se un accident amb danys materials. Cal destacar que un dels detinguts, un home de 59 anys, va donar positiu amb una taxa de 2,29 grams d’alcohol.

Diumenge passat, la policia també va arrestar un home no resident de 42 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física de la seva parella en l’àmbit domèstic. L’agressió masclista, que es va produir a primera hora de la tarda a Ordino, hauria estat motivada per un atac de gelosia on l’arrestat va causar diferents lesions a la parella.

D’altra banda, una dona i un home no residents, de 41 i 43 anys respectivament, van ser detinguts a la frontera del riu Runer acusats de delictes contra la salut pública per possessió de drogues. La dona portava en el moment de la detenció 3 pastilles d’èxtasi i 1,7 grams de marihuana, mentre que l’home duia 0,6 grams de cocaïna i 1,8 grams de marihuana. Els dos tractaven d’accedir al Principat en un autocar de línia regular.

La llista es completa amb l’ar­rest d’un home no resident de 28 anys com a presumpte autor d’un delicte contra l’administració de justícia.

tracking