TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

trànsit

Cues de fins a vuit quilòmetres per entrar per la frontera del riu Runer

Les retencions es van allargar tot el dia i van arribar a col·lapsar l’entrada de Sant Julià

Cues de fins a vuit quilòmetres per entrar per la frontera del riu Runer

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament de Mobilitat va registrar ahir retencions de fins a vuit quilòmetres per entrar al Principat per la frontera del riu Runer que es van allargar fins a l’entrada de Sant Julià. El moment més intens va ser cap a la una del migdia, quan es van produir aquests vuit quilòmetres de cues, però les retencions es van mantenir gairebé tot el dia. Al matí eren de cinc quilòmetres, a primera hora de la tarda es van reduir fins al 3,5, però l’accés a Sant Julià no podia absorbir tota l’entrada de vehicles i el trànsit lent en aquesta zona va arribar al quilòmetre i mig a partir de les 17 de la tarda. Per altra banda, a la frontera francoandorrana, les cues més rellevants es van produir a partir de les 18.00 i van arribar fins als 3,5 quilòmetres, però la diferència és que eren per sortir del país.

El túnel de la Tàpia va estar tallat una hora, entre les 10 i les 11 hores per tasques de manteniment. La interrupció de la circulació va ser en els dos sentits de la marxa, fet que també va contribuir a les aglomeracions a l’entrada de Sant Julià.

Finalment, entre Andorra la Vella i el poble també hi va haver retencions poc abans del migdia, però aquestes les va provocar les feines de manteniment que feia un camió del departament de circulació, que estava pintant les línies de la CG-1. Alguns usuaris de les xarxes socials van criticar que un treball com aquest es fes a mig matí, ja que segons apuntaven, van trigar gairebé mitja hora a recórrer el trajecte que separa l’Estadi Comunal de la rotonda d’Aixovall.

tracking