mobilitat

La parada de La Poste es trasllada al pàrquing del Parc Central

La parada de La Poste es trasllada al pàrquing del Parc Central

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La parada d’autobusos de La Poste s’ha recol·locat a l’entrada de l’aparcament del Parc Central i hauria d’estar en funcionament els pròxims dies. Així, la marquesina ja està feta des de fa cert temps i només falta que els busos hi parin. Tal com va explicar el president de la Cooperativa Interurbana, Gabriel Dallerès, aquesta era “una parada molt necessària perquè era la més pròxima a la CASS i molts padrins la usaven”. Segons va dir, el fet de recuperar-la era molt important per al sector i per això li va transmetre a la cònsol major, Conxita Marsol, la demanda dels usuaris. “Ella es va mostrar molt estranyada perquè encara no estigués operativa”, va indicar Dallerès, que ara només es pregunta si serà prou funcional. “Està molt bé tenir-la una altra vegada però està en un revolt i ara hem de comprovar si l’aproximació serà fàcil o no. Es poden fer parades molt maques però si és difícil aturar-s’hi, no serviran gaire.”

El president de la Cooperativa va recordar que la parada es va eliminar quan es van fer uns treballs d’arranjament al carrer Bonaventura Armengol i que es va fer sota demanda dels comerciants, els quals es queixaven perquè els tapava els aparadors i es produïa una situació curiosa, com és que la marquesina estava a l’encreuament amb el carrer de Pere d’Urg però els busos paressin passat el de la Sardana.

Ara la parada de referència és la del Pau Casals però molts usuaris entenen que hi ha massa distància entre aquesta i l’anterior, a Prat de la Creu.

tracking