transport

La vaga de pilots de Ryanair no afecta els turistes andorrans

Les persones que havien reservat bitllet per ahir ja havien canviat de companyia o les dates del vol

La vaga de pilots de Ryanair no afecta els turistes andorrans

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La vaga de pilots de Ryanair que es va produir ahir no ha tingut cap afectació en les reserves de vol dels andorrans, segons va informar l’Associació d’Agències de Viatges d’Andorra (AAVA). El president, Raimon Juan, va afirmar que l’afectació havia estat nul·la perquè estava anunciada des de fa setmanes i les persones que havien reservat el bitllet amb la companyia irlandesa havien tingut temps de canviar de data o fins i tot de companyia. “No hi ha hagut gaire enrenou, la veritat. Molta gent està acostumada a veure com treballadors d’algunes companyies aprofiten les èpoques de vacances per fer vagues i ja saben moure’s per canviar els seus plans”, va dir.

Les vacances contractades des d’aquí no s’han vist afectades, com van corroborar també algunes empreses del sector, però Juan sí que va acceptar que potser algunes que venien d’Europa podrien haver-se vist alterades. “En aquest cas sí que alguna persona que tenia la intenció de venir a Andorra no ho podrà fer, però insisteixo que, en termes generals, les incidències seran mínimes.” En aquest sentit, el gerent de l’AAVA va remarcar que “a Europa també hi ha moltes companyies i si la gent sabia que avui [per ahir] hi hauria vaga en la seva aerolínia s’haurà espavilat i haurà trobat una solució”.

Ryanair va cancel·lar ahir 400 vols programats per la vaga de pilots de la companyia a Irlanda, Suècia, Alemanya, Bèlgica i els Països Baixos, fet que va deixar a terra 65.000 persones, 42.000 de les quals eren del país teutó.

tracking