Donats d'alta els residents ferits en un accident a Bassella

Un home de 45 anys i el seu fill de 14 mesos van ser atesos a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida

Donats d'alta els residents ferits en un accident a BassellaCynthia Sans

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els tres residents andorrans que en un principi van resultar ferits greument en un accident de trànsit a la C-14 a l’altura de Bassella la nit de dimarts ja han estat donats d’alta. Segons van explicar fonts de l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida, on el servei d’emergències mèdiques de Catalunya els va traslladar després de l’accident, només dues de les tres persones ferides van acabar passant pel servei d’urgències del centre mèdic. Es tracta d’un home de 45 anys i el seu fill de 14 mesos, que van ser donats d’alta la mateixa nit de dimarts un cop van ser atesos al servei d’urgències de l’hospital lleidatà.

L’accident va succeir la nit de dimarts quan el cotxe en el qual viatjaven els tres residents andor­rans va topar frontalment amb un altre vehicle, amb matrícula espanyola. El conductor del turisme, un veí d’Oliana de 41 anys, va perdre la vida a conseqüència del xoc. Per causes que encara s’estan investigant l’home que conduïa un turisme en sentit sud hauria envaït el carril contrari, pel qual circulava un tot terreny amb matrícula del Principat.

En l’accident a la carretera C-14 van treballar tres patrulles dels mossos d’esquadra, quatre dotacions dels bombers de la Generalitat de Catalunya i tres ambulàncies del servei d’emergències mèdiques (SEM). Per poder atendre les víctimes i netejar la calçada va ser necessari tallar la circulació de la C-14, fet que va provocar algunes retencions. La situació va quedar normalitzada minuts abans de les onze de la nit de dimarts.

tracking