x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Roben en dos pisos del mateix edifici de la capital en dos dies

Els lladres haurien sostret “petites joies” del primer i res de l’altre
L'edifici on es van realitzar els dos robatoris.

Roben en dos pisos d'un mateix edifici de la capital en dos dies

L'edifici on es van realitzar els dos robatoris.

Actualitzada 08/08/2018 a les 12:52
Dos pisos de l’edifici número 8 del carrer de la Llacuna d’Andor­ra la Vella han estat objecte de robatori en només dos dies, segons ha pogut saber el Diari. El primer va ser diumenge a la nit i només n’haurien “robat petites joies”, tal com van apuntar fons policials, mentre que a l’altre, que es va produir dilluns, malgrat que el pis estava completament regirat “no hi havia indicis que s’haguessin endut res”, indiquen les mateixes fons.
En cap dels dos pisos s’hauria forçat el pany d’entrada i fins i tot podria ser que en un d’ells els propietaris haguessin deixat una finestra oberta, per on podrien haver entrat els lladres. Els horaris en què es van cometre els delictes van ser completament diferents, ja que un va ser a la tarda, amb llum del dia, i l’altre es va perpetrar de nit. La policia sí que va afirmar que en cap dels dos casos els propietaris es trobaven a l’interior dels habitatges.

El primer cas es va produir diumenge passat a la tarda i només s’haurien robat “petites joies”. Es tracta del pis de la propietària de l’edifici, que no es trobava a l’interior de l’immoble i va avisar la policia. A l’altre, que va tenir lloc la matinada de dilluns, la policia tampoc no va trobar evidències d’ús de força contra la porta i seria el propietari d’aquest qui s’hauria deixat la finestra oberta. De totes maneres, després de regirar tot el pis i buscar objectes de valor, sembla que finalment no se’n van endur cap.
És dona la circumstància que l’edifici està just davant del bar Cerni, un establiment on també van entrar a robar fa pocs dies sense forçar el pany i tampoc es van endur gaires diners.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts