TRÀNSIT

Dos ferits greus en una topada frontal al terme municipal d'Organyà

Dos ferits greus en una topada frontal al terme municipal d'OrganyàCynthia Sans

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres persones van resultar ahir ferides, dues de les quals de gravetat, en un accident de circulació amb dos vehicles implicats a la carretera C-14, al terme municipal d’Organyà. Segons la Direcció General d’Emergències català, l’avís dels fets el van activar a les 13.39 hores al quilòmetre 158 d’aquesta via de l’Alt Urgell.

Per causes que estan investigant els mossos d’esquadra, dos vehicles amb matrícules espa­nyoles van xocar frontalment en una zona en què està permesa la maniobra d’avançament. Els bombers de la Generalitat van treballar durant més d’una hora en les tasques d’excarceració per poder alliberar els dos conductors, atrapats en els turismes. Tots dos van ser traslladats en dos helicòpters medicalitzats fins a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Pel que sembla una de les persones presentava una fractura de pelvis i de fèmur. Un segon ocupant d’un dels vehicles va ser traslladat en ambulància fins a l’hospital de la Seu d'Urgell en estat menys greu.

A conseqüència del xoc i per facilitar les tasques dels equips d’emergències, la carretera C-14 va quedar tallada en els dos sentits de la marxa durant gairebé dues hores. La via es va veure afectada durant gairebé dues hores en els dos sentits.

tracking