Política

Martí i Viladomat es reuneixen per Grandvalira

El cap de Govern diu que s’han emplaçat a tornar-se a veure aquest mes

Martí i Viladomat es reuneixen per GrandvaliraARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Toni Martí i Joan Viladomat van dinar plegats dimarts per parlar sobre Grandvalira. Ho va confirmar ahir el cap de Govern durant l’acte de comiat de l’ambaixador espanyol, Manuel Montobbio, a la Borda Pairal. “Ens hem emplaçat a tornar-nos a veure aquest mes”, va explicar en declaracions als mitjans.

Tanmateix, Martí no va voler explicar com va anar la trobada amb el soci majoritari de Saetde. “Són dossiers suficientment seriosos perquè no avanci res en un sentit ni en un altre”, va justificar-se el cap de l’executiu. Sobre la trobada només va apuntar: “M’he vist amb Joan Viladomat en un dinar molt llarg.”

L’objectiu de la reunió era analitzar les possibilitats per tal de salvar el domini de Grandvalira que està previst trencar l’abril del 2019. Abans, però, Martí vol intentar intercedir en la situació amb tots els actors i preservar la marca. Segons va destacar dilluns passat, manté l’esperança en la continuïtat de Grandvalira. Per Martí el domini es beneficiós per a les dues societats, Saetde i Ensisa, però també per al país. Així, el cap de Govern es va mostrar confiat que hi haurà més trobades a l’agost. “Vaig dir que aquest mes ens veuríem més vegades i segur que ens tornarem a veure”, va sostenir el cap de Govern.

tracking