Detingut per robar 250 euros i 27 cupons de loteria en un bar de la Massana

Els agents van arrestar un home resident de 29 anys per vendre droga a la via pública i tenir més de mig quilo de marihuana al seu domicili

Millores informàtiques per al cos de policiaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir un home resident de 37 anys, com a presumpte autor d'un delicte de furt amb força en un bar de la Massana durant la matinada de dijous, segons el balanç setmanal d'intervencions. Els agents van arribar al lloc després que saltés l'alarma de l'establiment i van constatar que la porta estava tancada correctament, però el pany estava forçat. El detingut hauria sostret un total de 250 euros de la caixa registradora i uns 27 cupons de loteria, sent el segon cop que intentava accedir en aquest bar.

Els agents van arrestar un home resident de 29 anys per tràfic de marihuana mentre venia 8 grams d'aquesta droga a una persona a la via pública i se li va trobar en la seva possessió 5,8 grams de marihuana. Posteriorment, es va efectuar una perquisició al seu domicili i traster, on es van trobar 578,8 grams de marihuana, 0,4 grams de cocaïna, una bàscula i al voltant d'un centenar de bosses de plàstic per confeccionar dosis.

La policia també va detenir un home de 37 anys per un presumpte delicte contra la intimitat i inviolabilitat del domicili, la seguretat col·lectiva i la llibertat. Arran d'un altercat entre diversos joves a la via pública, un d'ells va denunciar al detingut per haver rebut amenaces mitjançant l'aplicació mòbil Whatsapp. El detingut hauria obtingut les seves dades personals de forma il·legítima i, a més, va donar positiu al control d'alcoholèmia en desplaçar-se al despatx central de policia amb el seu vehicle.

Detinguts també dos homes per un presumpte delicte de maltractaments en l'àmbit domèstic. Un d'ells, de 36 anys, hauria maltractat a la seva àvia en un domicili particular; i l'altre, de 53 anys, per una agressió a la seva exparella a la via pública a la via de Sant Julià de Lòria.

Pel que fa als delictes contra la seguretat del trànsit, els agents van arrestar una dona no resident de 65 anys amb una taxa d'1,73 grams per litre en sang en un accident de danys materials, i a un jove no resident de 25 anys per donar positiu en un control d'alcoholèmia amb una taxa d'1,62 g/l.

tracking