x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
reportatge

Ja són 100.000 'divas'

La família Gallego Salmerón, uns enamorats d’Andorra i del Cirque de Soleil, es van convertir ahir en els espectadors 100.000 de ‘Diva’.
El Toni Gallego i la Cristina Salmerón són una parella de Tarragona que només venien a veure un any més l’espectacle del Cirque du Soleil amb els seus fills, el Toni i el Martí. Tot seguia el pla habitual fins que en passar per l’arc de validació de les entrades, va sonar una botzina i van caure els confetis. El Toni jr. no s’ho creia i perseguia els paperets que queien del cel, mentre els pares, amb cara de sorpresa, no sabien on amagar-se. Eren els espectadors 100.000 de l’espectacle Diva, i com cada any, l’organització els havia preparat un
  • #6 aqui hi ha tongo!!!!!!
    (29/07/18 16:45)

  • #5 Ramon
    (29/07/18 13:47)

    13 milions gastats en cinc mesos durant cinc anys diferents. Aquest és el perfil que hi va, un turisme de poder adquisituu mitjà baix i de proximitat que vindria igualment a Andorra sense el Cirque, quin dispendi i mala inversió pública, quina vergonya.

    Respondre
  • #4 Pallasso
    (29/07/18 11:53)

    No en cansaré de repetir-ho: que el monstre Camp i el seu govern estiguin quietets, que encara ens deixaran un forat (segur que ja ho estan fent) a la caixa que no ens recuperarem ni amb 7 vides. Prou cirque du Soleil i prou "cuentos"! Demòcrates per Andorra foteu el camp i mai millor dit!

    Respondre
  • #3 The Observer
    (29/07/18 11:19)

    I els fills es diuen Toni i Martí? Quina por 

    Respondre
  • #2 Toni
    (29/07/18 11:16)

    "No teníem ni cadira. Vam treure les entrades 'de peu' per poder marxar ràpid després” Cristina Salmerón

    Després sortira el Sr. Ministre i el Budzaku a explicar el milions d'euros que deixa el circ, però resulta que la majoria d'assistents arriben per l'espectacle i tornen a marxar. En veus molts de bocates i pocs a pernoctar.

    Respondre
  • #1 F de F
    (29/07/18 10:14)

    Veient la declive circense que està agafant el Cirque du Soleil, cada vegada menys circ, no se pas si l'any que ve estarà tant ple... Aquest any la qualitat dels diferents numeros a baixat molt tant a nivell de risc com d'expectació i originalitat, cosa que a mi personalment m'ha disgustat. Es cert que a molta gent li ha agradat molt per la música, però, per això t'en vas a veure un musical...

    Respondre
6
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts