x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
excedència

Govern eliminarà la limitació de mandats en política per a funcionaris

Els polítics que treballin en l’administració tindran el lloc reservat indefinidament
Govern ha decidit eliminar l’actual limitació de la reserva de lloc de treball per als funcionaris que es dediquen a la política. Els empleats públics actualment només poden estar dos mandats amb garantia que quan tornin conserven el mateix lloc de treball. La situació actual comporta que si un funcionari vol presentar-se a un tercer mandat ha de renunciar a la plaça reservada. Amb el canvi, fixat al projecte de llei de la Funció Pública, aquest dret es mantindrà de forma indefinida siguin quins siguin els mandats.
Aquest sistema de limitació a dos mandats inclou els diferents càrrecs públics. Així, un
  • #14 estevet
    (28/07/18 17:26)

    Massa funcionaris, polítics i xupòpters i cap estadista; aquest és el problema d'Andorra.

    Respondre
  • #13 Quim
    (28/07/18 16:19)

    Feu pena realment. Ni els funcionaris us votaran aquestes eleccions, que ens preneu per imbècils. Cert que en moltes families tenen almenys un membre en l'administració pública però oblideu que la resta de membres treballen en el sector privat. I no cal ser molt observador per veure en quines condicions laborals els teniu amb les vostres lleis. Així que jo com a funcionari ja no us crec i votaré el millor per les resta de familiars, amics, companys etc... Sou una presa de pel absolut. Heu arruinat aquest pais, no teniu miraments per ningú, només us importa la vostra cadira i els vostres privilegis.

    Respondre
  • #12 Ciutadà andorrà
    (28/07/18 15:36)

    Excel•lent iniciativa! És el més convenient per gran part de l'electorat. 

    Respondre
  • #11 Josep
    (28/07/18 13:30)

    Com a funcionari em sembla lamentable aquesta mesura. Això farà que els funcionaris que es dediquin a la política en facin un modus vivendi i que les seves places de funcionari s'hagin de cobrir amb comissions de serveis o eventuals que mai podran consolidar les places. Un altre nyap de DA que pretén captar vot dels funcionaris però que pel bé del país, esperem que no els funcioni.

    Respondre
  • #10 Public o privat
    (28/07/18 13:23)

    Estic a favor que per poder accedir a una plaça de funcionari s'hagi d'acreditar prèviament 10 anys d'experiència laboral en el sector privat. Només així qui ens serveixi des de la funció pública sabrà el que és viure amb les condicions de qui atén des de l'altre costat del taulell.

    Respondre
  • #9 MARKLIN2
    (28/07/18 12:28)

    NO VOTAN - NO COMPLICE DE LAS CADIRES.

    Respondre
  • #8 Memòria
    (28/07/18 11:44)

    Sort que els la Unió europea els hi van tocar el Crustó amb aquest tema. Quina santa barra teniu!!

    Respondre
  • #7 Joan
    (28/07/18 10:26)

    No cal assenyalar a l'actual Govern. Tots fan el mateix. Que públicament PS, Lliberals, SDP o qualsevol partit digui que hi està encontra. No ho farà cap!! Tots volen els vots dels funcionaris i tots saben que a casi totes les famílies hi ha algun funcionari. A TOTS els hi va bé a canvi de governar un temps. Andorra? A ells que els hi expliques. La Cass? ja s'ho trobarà el govern d'aqui 25 anys ... i així tot

    Respondre
  • #6 Que Déu ens ajudi!!
    (28/07/18 10:20)

    Sense cap mena de dubte en pocs anys a la política només hi haurà, gent molt adinerada i funcionaris. Cap professional que no estigui en aquests dos grups tindrà cap possibilitat sense malbaratar la seva carrera laboral. I escoltant els representants dels funcionaris (Torra, Ubach, Anguita ...) això preocupa. Jo crec que hauria de preocupar fins i tot els mateixos funcionaris.

    Respondre
  • #5 Chupatintes
    (28/07/18 10:05)

    La classe politica andorrana funcionaris a dit chupa tintes que demanen excedencia per governa made in Andorra.. jubilacions anticipades als mestres.. hoaris flexibles...les 2 andorres. UN VERGONYA..
    Quina legislatura us esteu.cobrin de gloria.

    Respondre
Veure’n més
14
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts