Detinguts dos joves per robar la caixa d'un bar de la capital

Hi hauria un menor implicat en els fets i els tres s’haurien emportat un botí de 120 euros

Detinguts dos joves per robar la caixa d'un bar de la capitalElisenda Pallarés

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir ahir a la matinada dos joves per un presumpte robatori al bar Frankfurt Cerni, a Andorra la Vella. Segons ha pogut saber el Diari, també hi hauria una tercera persona implicada en els fets que és menor d’edat. Els presumptes lladres haurien entrat a l’establiment per emportar-se la caixa enregistradora, en la qual hi havia uns 20 euros, i també van agafar el pot de les propines, on n’hi havia 100 més. També haurien sostret dues barres de pa i una bossa de pa de motlle. Els implicats en els fets haurien entrat per una petita finestra del bar, però un veí de la zona els va veure i va alertar a la policia pels volts de les sis de la matinada. Presumptament, haurien forçat la frontissa que sustenta la finestra, que estava parcialment oberta, i van entrar al bar. Cap al lloc dels fets s’hi va desplaçar una patrulla de la policia, que un cop allà va demanar reforços. Més tard, els agents van enxampar els joves al rec del Solà intentant obrir la caixa enregistradora. Haurien seguit el rastre dels arrestats, que haurien perdut diners pel camí. Això va donar més pistes als agents per arribar al lloc on estaven els joves. Els dos detinguts en aquest cas són dos nois residents a qui es va prendre declaració.

Buiden la caixa cada nit

Com que els treballadors de l’establiment recullen cada nit els diners, els presumptes lladres no es van emportar una quantitat més gran d’efectiu. Tot i no poder-la obrir, la caixa enregistradora està malmesa.

És la tercera vegada que entren a robar en 24 anys. Des del bar afirmen que totes les vegades que això ha passat, els presumptes lladres s’han emportat petites quantitats. De fet, la primera vegada no es van endur res. En el segon furt, l’assaltant va trencar el vidre de la porta per beure dues cerveses perquè tenia set.

Detinguts dos joves per robar la caixa d'un bar de la capital

tracking