x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
finances

Andorra intercanviarà informació fiscal amb 95 països el 2020

Cinca ha recordat que la llei és ja de plena vigència perquè a partir del mes de setembre es podran començar a fer els primers intercanvis automàtics
El ministre de Finances, Jordi Cinca, durant la sessió del Consell General.

El ministre de Finances, Jordi Cinca, durant la sessió del Consell General

El ministre de Finances, Jordi Cinca, durant la sessió del Consell General.

ANA
Actualitzada 26/07/2018 a les 17:51
Andorra incorpora 22 noves jurisdiccions amb les quals a partir del 2020 intercanviarà dades fiscals, és a dir, a partir d'aquell any ja seran 95 els estats amb els quals es realitzaran aquests tràmits. El ministre de Finances, Jordi Cinca, ha recordat avui durant el Consell General que la llei és ja de plena vigència perquè a partir del mes de setembre es podran començar a fer els primers intercanvis automàtics, segons dades del 2017, amb 40 legislacions. El text ha estat aprovat per assentiment, fet que Cinca celebra, ja que creu que s'està donant un "missatge unànime" de cara a la comunitat internacional i que, per tant, es reforça la "credibilitat" del procés d'homogeneïtzació que Andorra està impulsant. 
Per la seva banda, el conseller de Socialdemocràcia i Progrés, Víctor Naudi, ha lamentat que alguns d'aquests països amb els quals se signa no respectin els drets humans mentre que el conseller d'Unió Laurediana-Conseller Independents de la Massana, Carles Naudi, ha assenyalat que estan treballant en diverses mesures per tal de potenciar tecnologia innovadora, com ara el 'blockchain', un sector que consideren pot comportar grans oportunitats per al país. Naudi ha convidat la resta de consellers i el Govern a sumar-se al treball sobre aquestes propostes amb la voluntat que aquests textos puguin entrar a tràmit parlamentari a la tardor.
  • #1 Pere
    (26/07/18 20:28)

    Deixeu de treure pit, aquesta ha estat la nostra mort.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts