reportatge

Compri una moto aspiratifes

El Centre de Congressos de la capital acollirà dimarts 31 de juliol una subhasta de material en mans del comú d’Andorra la Vella que ha quedat obsolet. A la venda pública s’hi oferiran també productes de material informàtic o de manteniment de la xarxa d’aigua potable.

Compri una moto aspiratifesARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una moto que xucla els excrements de gos del carrer, diversitat de material informàtic, remolcs, un llit amb barana i fins i tot un furgó. Aquests són alguns dels prop de 3.200 articles que té previst subhastar el comú de la capital el pròxim 31 de juliol al Centre de Congressos a partir de les deu del matí, segons va informar ahir l’ens liderat per Conxita Marsol.

Atès que bona part dels productes són nous i encara tenen una vida útil, el comú ha decidit posar-los a subhasta perquè han quedat obsolets. El concurs, que és el primer que es fa aquest mandat, estarà obert a qualsevol particular o empresa, i si se sumen el valor actual de tots els productes, el preu de partida general serà de 80.000 euros. El material més car que s’intentarà vendre són unes pilones que es col·loquen als carrers per distribuir el trànsit i per separar la zona de vehicles de la de vianants, i costaran a partir de 62.000 euros. Segons el mètode de funcionament que s’emprarà, les dites seran de 10 o 50 euros, en funció de cada lot, i els preus de sortida de cadascun se situen entre els 50 i els 2.200 euros.

En concret, la moto succionadora d’excrements de gos, que va ser adquirida el 2008 tindrà un preu inicial de 300 euros, mentre que el furgó Chevrolet, que es va comprar el 2002, sortirà per 1.200 euros. Quant al material informàtic, es podran trobar, entre altres ítems, tòners de tinta a partir de cinc euros, pantalles d’ordinador des de 150 euros o teclats per 32 euros. També es podran adquirir materials d’higiene, entre els quals saladores, pales de treta de neu, remolcs, una pala excavadora i accessoris per a la xarxa d’aigua potable. Les característiques dels productes i el preu es poden consultar al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA).

El bé subhastat s’adjudicarà al licitador que faci l’oferta més elevada. Segons la normativa, l’adjudicatari en cap cas podrà cedir el producte a una tercera persona i el comú pot declarar totalment o parcialment deserta la subhasta en cas que no es presentin propostes. El pagament de l’import s’haurà de fer al comptat el mateix dia del concurs, en efectiu, targeta de crèdit o xec bancari.

Un cop els objectes estiguin assignats als adjudicataris, les persones guanyadores hauran de retirar els béns abans del 14 de setembre, però si això no es produeix, el comú en retirarà l’adjudicació però es quedarà els diners de l’import pagat en concepte de penalització.

tracking