x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Política

Una mostra de segells repassa la imatge d'Andorra a Espanya

L'ambaixador espanyol ha presentat un segell i un mata-segells que commemoren els 25 anys de relacions diplomàtiques entre ambdós països
Visita a l'exposició '25 anys de segells del correu espanyol a Andorra'

Visita a l'exposició '25 anys de segells del correu espanyol a Andorra'

Visita a l'exposició '25 anys de segells del correu espanyol a Andorra'

Fernando Galindo
Actualitzada 16/07/2018 a les 21:11
El vestíbul del Consell General ha acullit avui l'acte institucional de commemoració dels 25 anys de relacions diplomàtiques entre Espanya i Andorra. El síndic general, Vicenç Mateu, l'ambaixador d'Espanya, Manuel Montobbio, i el cap de Govern, Toni Martí, han oferit uns parlaments als assitents. També s'ha inaugurat l'exposició '25 anys de segells del correu espanyol a Andorra', amb més de 350 peces que simbolitzen el vincle entre els dos països. Com ha explitat l'ambaixador, els segells reflecteixen "com els andorrans s'han volgut mostrar al món als espanyols". Montobbio ha presentat en l'acte un segell i un mata-segells que commemoren aquests 25 anys de relacions diplomàtiques.
La mostra recull segells de diferents temàtiques, des d'imatges que il·lustren la realitat pròpia andorrana, passant per paisatges o esdeveniments esportius. Sèries que commemoren la participació d'Andorra al Consell d'Europa o els deu anys d'Andorra a les Nacions Unides el 2003, però també moments claus de la història del país, com les tres sèries dedicades a la Constitució andorrana que s'han emès al llarg dels darrers 25 anys. L'exposició compta amb la sèrie de segells dedicada al Nadal, que surten a la venda durant el mes de novembre des de fa 25 anys. Del 2005 al 2009 l'encarregat d'il·lustrar-los va ser l'artista Sergi Mas, però des de fa uns anys la imatge seleccionada es decideix en un certamen entre els alumnes del batxillerat artístic de l'escola andorrana.

 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts