x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Turisme

Dotze noves rutes de senderisme a la guia “Camins d'Andorra”

La publicació conté un total de 66 itineraris repartits entre les set parròquies
Una ruta a la Massana

Una ruta a la Massana

Les rutes pel Comapedrosa es poden fer a cavall.

COMÚ LA MASSANA
Actualitzada 12/07/2018 a les 16:49
Andorra Turisme i els comuns han reeditat la guia de senderisme “Camins d’Andorra”, on s´hi han inclòs 12 noves rutes de senderisme.
La publicació, que també ha renovat el seu disseny, conté un total de 66 itineraris repartits entre les set parròquies. Cada itinerari està explicat mitjançant una fitxa extraïble que es pot protegir amb una funda de plàstic, inclosa també amb la guia. A la fitxa s’especifica informació pràctica per al visitant que acudeix al país a practicar senderisme.

Les rutes estan catalogades en funció del nivell de dificultat en diferents colors que van de menys a més difícil (negre, vermell, blau i verd). Es tracta de rutes de senderisme que pretenen ampliar al visitant les possibilitats de descobrir Andorra a través dels seus paisatges. En aquest sentit, la guia ofereix 13 rutes que arriben a estanys i llacs, 21 que detallen l´itinerari per coronar un pic i 32 de diferents senders.
S´han editat un total de 6.000 exemplars en català, castellà, anglès i francès. La guia ja està a la venda a un preu de 6 euros, i està disponible a totes les oficines de turisme del país.
Etiquetes
  • #1 Un d'aqui
    (12/07/18 19:35)

    Deixeu les muntanyes en pau prou malmetre muntanyes,prou camins,prou Ultra Trails,Proubicicletes,prou refugis guardats,de continuar amb aquesta politica de massificació aviat no tindrem res.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts