Un home s'adorm al volant en un viatge d'Andorra a Galícia sense aturar-se a descansar

Un home s'adorm al volant en un viatge d'Andorra a Galícia sense aturar-se a descansarFARO DE VIGO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un conductor es va accidentar diumenge passat a la matinada a Galícia després d’intentar un trajecte ininterromput des del Principat. L’home, de 68 anys i de nacionalitat espanyola, es va quedar adormit al volant a les 5.20 hores, quan es dirigia cap a Pontevedra. El vehicle va sortir pel marge esquerre de la carretera i va topar amb la barrera de seguretat. L’afectat no va patir cap tipus de lesió i la circulació, que en aquella hora era escassa, no es va veure afectada. Arran de l’accident hi va haver la intervenció de l’equip d’atestats del trànsit.

Per altra banda, una dona resident de 76 anys va ingressar ahir al migdia a l’hospital Nostra Senyora de Meritxell després de patir un accident mentre conduïa un Fiat Panda amb matrícula andorrana. El sinistre es va produir al quilòmetre 3,9 de la CG-2, just abans d’arribar al túnel d’entrada a Encamp, quan el vehicle va col·lidir amb una furgoneta i un turisme que estaven aparcats.

Fins al lloc dels fets els bombers hi van destinar una ambulància i un camió de neteja. Posteriorment, el cotxe accidentat va ser retirat pels serveis de circulació. Segons van explicar fonts del centre hospitalari, la conductora va patir una fractura de pelvis i es podria quedar uns quants dies ingressada.

tracking