x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
Gastronomia

El Culinary Institute of Barcelona es presenta al país

Una vintena de professionals de la cuina, la restauració i l’hostaleria del Principat van assistir ahir a la tarda a la primera presentació a Andorra del Culinary Institute of Barcelona (CIB), un projecte pedagògic que es defineix com el centre “dels professionals que lideraran les cuines i els restaurants del segle XXI”.
L’acte el van encapçalar els tres membres que han fundat el projecte: l’expert en màrqueting Fer­ran Fisas, el consultor expert en hoteleria i restauració Josep Gala i el cuiner i gastrònom Pep Nogué.

En marxa el 3 de setembre
Els fundadors van explicar als professionals andorrans que el CIB, que obrirà
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477