x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Gastronomia

El Culinary Institute of Barcelona es presenta al país

Una vintena de professionals de la cuina, la restauració i l’hostaleria del Principat van assistir ahir a la tarda a la primera presentació a Andorra del Culinary Institute of Barcelona (CIB), un projecte pedagògic que es defineix com el centre “dels professionals que lideraran les cuines i els restaurants del segle XXI”.
L’acte el van encapçalar els tres membres que han fundat el projecte: l’expert en màrqueting Fer­ran Fisas, el consultor expert en hoteleria i restauració Josep Gala i el cuiner i gastrònom Pep Nogué.

En marxa el 3 de setembre
Els fundadors van explicar als professionals andorrans que el CIB, que obrirà
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2022 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts