Detingut per donar positiu en alcohol i quatre estupefaents

La policia arresta vint-i-dues persones borratxes i una de drogada al volant

Detingut per donar positiu en alcohol i quatre estupefaentsARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir la setmana passada 23 conductors que van donar positiu després de ser sotmesos a un test d’alcoholèmia o drogues. D’entre tots els arrestos, destaca el d’un jove, resident de 22 anys, que va donar positiu per alcohol i quatre drogues diferents. Els fets van passar la matinada de diumenge quan el jove va ser controlat després de cometre una infracció del Codi de Circulació. L’home va donar una taxa d’1,66 grams d’alcohol per litre de sang (g/l). També se li va practicar una prova d’estupefaents salival amb l’aparell drogotest i va donar positiu per consum de cocaïna, amfetamina, cànnabis i metaamfetamina, va indicar ahir la policia en el tradicional balanç setmanal de detencions dels dilluns.

Etiquetes:

Dels 23 detinguts, un ho va ser per conduir sota l’efecte de les drogues. Es tracta d’un jove no resident de 18 anys que la matinada de dilluns passat va donar positiu per cocaïna, cànnabis i amfetamina. També se’l va detenir per un delicte contra la salut pública, ja que quan se’l va controlar duia a sobre 0,5 grams d’amfetamina, 0,3 grams de marihuana i una cigarreta elaborada amb haixix. Els 21 detinguts restants, quinze dels quals ho van ser en el marc de la campanya de controls iniciada per la policia l’1 de juliol, ho van ser per donar positiu només per alcoholèmia. Destaca la detenció d’un resident de 26 anys que, a més, tenia suspès el permís de conduir.

La policia també va detenir la setmana passada set persones per delictes no relacionats amb la seguretat del trànsit. Dos d’ells havien crebantat una ordre d’expulsió administrativa, un altre es va identificar amb un document fals a la duana del Pas de la Casa i un altre en aquest mateix punt fronterer va ser arrestat perquè hi havia una ordre judicial de recerca. També es va detenir una dona de 33 anys, resident, per donar una empenta a un agent i oposar forta resistència a ser controlada després de ser requerida una patrulla a Sant Julià per l’enfrontament que estava tenint amb els pares. Els dos detinguts restants són els treballadors implicats, un per autor i l’altre per encobridor, en l’agressió al cap.

tracking