Turisme

Les agències espanyoles i franceses s'interessen per l'oferta d'estiu del Principat

Les agències espanyoles i franceses s'interessen per l'oferta d'estiu del PrincipatANDORRA TURISME

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb l’objectiu de donar a conèixer l’oferta turística d’estiu del Principat, l’Andorran Convention Bureau (ACB) va organitzar durant la setmana passada dos viatges de familiarització (FAM trip) amb diverses agències especialitzades en la realització d’esdeveniments procedents d’Espanya i França.

L’ACB, ens depenent d’Andor­ra Turisme, va guiar els representants de les agències en una visita per diverses instal·lacions hoteleres del país i a l’espectacle Diva, del Cirque du Soleil. Així mateix, segons van informar des de l’ACB, els empresaris francesos van fer una excursió al parc natural de Sorteny, així com una visita per les instal·lacions de Caldea. Els espanyols, per la seva banda, van optar per conèixer els dominis de Vallnord i Grandvalira, i també per visitar el Museu Carmen Thys­sen Andorra.

SATISFACCIÓ DE LES AGÈNCIES

Tots els participants, van asserir des de l’Andorran Convention Bureau, “es van mostrar sorpresos per les possibilitats que ofereix Andorra al llarg de l’any, la qualitat de les instal·lacions i la proximitat de l’oferta”.

A més, van afegir, “consideren que existeixen moltes possibilitats que alguns dels seus clients escullin Andorra per organitzar esdeveniments MICE”.

tracking