TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Detingut un conductor begut després d'un xoc a la Massana

Tres dels ocupants del cotxe que conduïa van resultar ferits lleument

Detingut un conductor begut després d'un xoc a la MassanaARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Tres persones van resultar ferides lleument ahir a la matinada quan tornaven en cotxe de les festes del Roser de la Massana. El vehicle, un turisme Skoda Octavia de matrícula andorrana, va topar amb dos cotxes més, un Mini Cooper i un Volkswagen Golf (tots dos també amb placa andorrana), que estaven estacionats prop del comú de la Massana, a l’avinguda de Sant Antoni. El conductor de l’automòbil, un jove de 19 anys resident al país, va donar positiu a les proves d’alcoholèmia després de registrar 0,96 grams per litre, i acte seguit va ser arrestat per la policia.

Dels tres ferits, un noi de 19 anys i una noia de 20 anys van voler anar fins a l’hospital de Meritxell mentre que una altra noia de 20 anys que també viatjava al cotxe va declinar l’opció d’anar al centre mèdic. Segons va informar el cap de guàrdia de l’hospital, no es va tractava de casos greus i per això van poder tornar a casa.

Un particular present al lloc de l’accident va telefonar els bombers, que van rebre l’avís a un quart de set del matí. Fins al lloc dels fets hi van destinar una ambulància i un camió de salvament des de la localitat massanenca, segons va explicar el cap de guàrdia, Joan Boteller.

Al llarg de la nit els bombers van fer vuit desplaçaments nocturns a les festes del Roser de la Massana, bàsicament per atendre casos de borratxeres. El servei d’emergències va dur a terme totes aquestes actuacions durant la guàrdia que comprenia entre les nou de la nit de divendres passat i les nou del matí d’ahir. Amb tot, segons va manifestar el cap de guàrdia, no hi va haver cap incidència destacada.

tracking