entitats

Stop Violències se situarà al costat dels agents de seguretat al Roser massanenc

La comissió de festes posarà l’estand de l’ens prop de les forces de l’ordre per dissuadir actes violents

Stop Violències se situarà al costat dels agents de seguretat al Roser massanencXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La comissió de festes de la Massana, encarregada d’organitzar les festes del Roser que es duen a terme aquest cap de setmana a la parròquia, situarà la taula de l’associació Stop Violències al costat dels agents per prevenir que es repeteixin els fets del cap de setmana passat a les festes del Roser d’Ordino, quan un jove va destrossar l’estand de l’entitat.

La mesura es va decidir dijous en una trobada que va mantenir l’associació Stop Violències amb el comitè organitzador de la festa. Des de la comissió de festes van assegurar en declaracions al Diari que al llarg del cap de setmana hi haurà agents de seguretat privada, així com membres del cos de policia, que vetllaran per la seguretat dels presents. En cas que es produeixi una agressió, s’alertarà per megafonia els serveis de l’ordre. Els organitzadors també han emès un comunicat a les xarxes socials demanant civisme i respecte cap a l’associació Stop Violències: “Hem intentat crear unes festes inclusives, per a tots i a totes, lliures de violències masclistes, racistes, xenòfobes i LGTBI+fòbiques.”

Des de la comissió van recordar que van demanar a l’associació que participés en les festes per informar, visibilitzar i denunciar situacions de violència masclista. “Sabem que en situacions d’oci nocturn poden passar coses que no es visibilitzen i vam trobar oportú comptar amb la seva presència”, van explicar.

Més integrades

La presidenta d’Stop Violències, Vanessa M. Cortés, va declarar que d’aquesta manera queden més integrades a la festa, “ens col·loca més a prop de la festa i servirà per dissuadir agressions”. La presidenta de l’entitat va agrair la tasca de la comissió de festes. “Estem contentes perquè penso que han fet un bon pla de prevenció per evitar més agressions”, va destacar. Les festes del Roser de la Massana, que van començar ahir, finalitzen demà.

tracking