transport

Les bicis elèctriques funcionaran en uns dies, un cop s'ultimi la part tècnica

Tècnics de FEDA enllesteixen les instal·lacions que necessiten les catorze parades

Les bicis elèctriques funcionaran en uns dies, un cop s'ultimi la part tècnica

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cicland, el servei de bicis elèctriques que impulsa Montre SL, la guanyadora del concurs públic convocat pel Govern, es posarà en marxa en uns dies, amb una mica de retard respecte a les previsions inicials. Segons van informar ahir els adjudicataris, s’estan ultimant les instal·lacions elèctriques de cada parada i la posada en funcionament dependrà del ritme d’acabament d’aquests treballs, que duen a terme tècnics de FEDA i que completen després tècnics de l’empresa. Calculen que la data d’inici del servei de lloguer podria situar-se a mitjan setmana vinent. Ahir a la tarda les que ja podien ser completament operatives eren les de la parada en què es va dur a terme la inauguració oficial per part de les autoritats, al passeig Arnaldeta de Caboet d’Escaldes, i també la de Canillo. Abans del cap de setmana s’esperen enllestir algun punt més.

Malgrat que la contractació d’abonaments no serà operativa fins que no es pugui usar el servei, l’empresa ja té un primer input de l’acollida per part dels usuaris. Fa uns dies, i via xarxes socials, va oferir la possibilitat de testar-les a un grup de voluntaris i s’hi van presentar una cinquantena de persones. “Una xifra més elevada de la que ens esperàvem”, van informar. La valoració dels usuaris va ser igualment satisfactòria.

Tanmateix, des de l’empresa van explicar que la pàgina web del servei (www.cicland.ad) ja està operativa per tal que els interessats puguin informar-se del funcionament del servei de lloguer i de les diferents modalitats d’abonament o de les tarifes de l’arrendament.

tracking