Dos treballadors agredeixen el patró per no pagar-los

Els implicats van colpejar l’home i el van amenaçar amb una navalla a Santa Coloma

Dos treballadors agredeixen el patró per no pagar-los

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Dos treballadors de la construcció van agredir ahir un superior per pressumptament no pagar-los, segons van informar fonts de l'entorn policial. D'altres fonts coneixedores dels fets van negar-ho i van asseverar que l'empresari paga puntualment i que l'agressió va estar motivada per una desavinença laboral però no relacionada amb impagaments. Els fets van tenir lloc al matí en un aparcament comunal de l’avinguda Santa Coloma quan un dels empleats va colpejar el patró i el va amenaçar amb un ganivet perquè pagués mentre l’altre l’encobria, segons van explicar fonts policials. Inicialment en el conflicte s’haurien vist implicades quatre persones, tot i que finalment només les dos que van participar directament en els fets van ser arrestades.

Segons van relatar fonts coneixedors del succés, el patró va acudir a l’obra del costat de l’aparcament on els operaris estaven treballant i aquests li van demanar anar fins al pàrquing per parlar. Un cop al lloc, un dels detinguts va treure la navalla i va amenaçar el superior instant-lo a pagar el deute amb els empleats. Després el va atacar físicament propinant-li diversos cops per tot el cos, motiu pel qual l’home va ser traslladat a l’hospital en ambulància. Els agents van acudir al lloc dels fets en ser alertats just després de l’incident i van detenir in situ els dos principals implicats. Des del servei d’ordre van detallar que el primer, el que seria l’autor de l’agressió física i de les amenaces amb la navalla, va ser arrestat per un delicte contra la integritat física i per un altre d’amenaces. Pel que fa al segon treballador, se’l va detenir per encobriment.

Fonts policials van confirmar que la principal hipòtesi amb la qual treballen és que l’atac hauria estat motivat per un problema d’índole laboral entre els empleats i el patró, i que es tractaria concretament d’un deute econòmic que l’empresari mantindria amb els assalariats. Conflicte que hauria acabat provocant les amenaces que després van derivar en una agressió física. Arran de l’escomesa, la víctima va requerir atenció mèdica tot i que el seu estat no era greu, segons van indicar des de l’hospital de Meritxell. Les mateixes fonts policials van apuntar que quan concloguin les declaracions i s’acabi de redactar el dossier del cas els detinguts passaran a disposició del jutge, que haurà de determinar quins càrrecs els atribueix.

tracking