Investigació pels danys a sis vehicles estacionats a Incles

Investigació pels danys a sis vehicles estacionats a Incles

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va ser alertada diumenge passat a dos quarts de sis de la tarda dels danys que algú havia ocasionat a sis vehicles, tots de matrícula espanyola, estacionats a l’entrada de la vall d’Incles, a la parròquia de Canillo. L’avís va arribar des d’un establiment de la zona, segons van especificar, i els fets s’havien acabat de produir. De fet, alguns testimonis haurien vist l’autor de la destrossa i com marxava del lloc en un cotxe.

Segons van assenyalar ahir a la tarda des del cos d’ordre, encara no s’havia practicat cap detenció relacionada amb els fets i la investigació dels mateixos seguia oberta. Les fonts policials van afegir que, malgrat que el presumpte autor ja no estava al lloc quan van arribar els agents, els testimonis sí que haurien donat un descriptiu del vehicle en el qual hauria marxat del lloc.

Els danys els va ocasionar als vidres del parabrisa dels sis cotxes. Si els danys ocasionats als vehicles superen el perjudici de 600 euros es tractaria ja d’un delicte penal. En principi, l’únic perjudici serien els danys als sis cotxes i l’autor no hauria sostret res de l’interior dels automòbils. Seria, per tant, un acte de vandalisme.

La policia no va precisar si el cotxe amb el qual va marxar del lloc era de matrícula andorrana.

tracking