societat

Els comerciants de Riberaygua volen el Cirque al barri

L’associació de botiguers afirma que es perdria l’oportunitat de donar a conèixer la zona

DivaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El possible trasllat del Cirque du Soleil de l’aparcament del Parc Central d’Andorra la Vella al futur aparcament de la Dama de Gel de la capital “seria una pena per al barri” de Riberaygua i travesseres. La presidenta de l’associació de comerciants d’aquesta zona, Rosa Pascuet, considera que l’espectacle “és un atractiu excel·lent perquè els turistes coneguin el nostre barri”. “Això és molt important”, afirma.

“Ara per ara, per anar al Cirque han de passar pel barri i si marxa perdrem l’oportunitat d’obrir-nos a un públic diferent i que ens coneguin més”, afegeix.

Foment de l’activitat al barri

En aquest sentit, Pascuet reitera que, “comprin o no”, tenir el Cirque du Soleil a l’aparcament del Parc Central fomenta l’activitat en un barri “de servei” que “viu del país” i al qual “la gent de fora ve molt poc”. Amb tot, la presidenta dels comerciants de Riberaygua i travesseres reconeix que la localització actual té “la part negativa” de perdre part de l’aparcament.

Tanmateix, Rosa Pascuet posa en relleu que no tots els comerciants d’aquest barri de la capital estan a favor de mantenir el Cirque a l’actual localització, tot i que calcula que actualment hi ha més botiguers a favor de tenir l’espectacle al Parc Central.

“A l’associació majoritàriament estem d’acord que es quedi”, apunta, i posa l’accent que el comú dirigit per Conxita Marsol va posar-se en contacte amb l’associació comercial del barri de Riberaygua per conèixer l’opinió dels establiments. “El comú ens ha demanat si volíem el Cirque a l’aparcament i és clar que el volem”, va sentenciar.

Els comerciants de Riberaygua volen el Cirque al barri

tracking