política

SDP qüestiona el sou del gerent d'Andorra Turisme

Naudi demana al Govern que faciliti la retribució que ha percebut des de l’any 2015

SDP qüestiona el sou del gerent d'Andorra TurismeARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conseller general de Socialdemocràcia i Progrés (SDP), Víctor Naudi, qüestiona el sou que obté el gerent d’Andorra Turisme, Betim Budzaku, i les despeses que ha generat en l’exercici del seu càrrec. D’aquesta manera, Naudi demanarà al Consell General que l’executiu expliqui quines han estat les retribucions que ha percebut Budzaku com a gerent des de l’any 2015. El conseller també demana que es facilitin els objectius anuals que Andorra Turisme s’havia fixat des de l’any en què va ser nomenat fins l’actual i quin ha estat el grau d’acompliment d’aquests objectius.

Més transparència

El conseller general d’SDP argumenta que les preguntes enviades al Consell General responen a la necessitat de donar “més transparència” a l’actuació d’Andorra Turisme i expressa la voluntat de conèixer “tant la remuneració del seu gerent com les despeses esmerçades pels responsables de la societat pública en viatges, dietes i altres conceptes connexos”. Així doncs, Naudi també demana conèixer al detall “quines despeses de viatges, àpats, dietes i desplaçaments” ha pagat la societat Andorra Turisme, generades pel seu gerent durant els anys 2015, 2016, 2017 i durant els sis primers mesos de l’any 2018. També qüestiona les despeses del president del consell d’administració i el còmput global de les despeses que ha pagat des del 2015 fins a l’actualitat Andorra Turisme en concepte de viatges, dietes i desplaçaments.

Les preguntes van ser formulades el 29 de juny i obtindran resposta en la propera sessió del Consell General, que està programada per al 26 de juliol.

tracking